home | formulieren | e-mail


Siebelink Assurantien b.v. is opgericht in 1965, lid van de NVA en richt zich op de particuliere- en zakelijke markt.  Ons kantoor onderscheidt zich door het hoge service niveau, de persoonlijke benadering en de efficiente zorgvuldige administratieve verwerking. Om u beter van dienst te zijn, is ons kantoor aangesloten bij Licent. Dit houdt in, dat u de voordelen van een zelfstandig, persoonlijk kantoor ontvangt en de kracht, kennis en mogelijkheden van een grotere organisatie.

 

Dankzij de samenwerking met Licent kunnen wij in Volmacht verzekeren. Dit leidt tot snellere afwikkeling en voordeliger premies voor u. 

   
 


 
 

Ons assurantiekantoor werd aanvankelijk gestart door mijn grootvader Bernard Siebelink geboren in 1906, en sinds 1932 directeur van de Raiffeisenbank ( huidige Rabobank) te Doetinchem. Mijn vader, Steven B. Siebelink, geboren in 1932, heeft vanaf 1955, 10 jaar als inspecteur bij levensverzekerings maatschappijen gewerkt ('Nationale' en 'R.V.S'.). Na deze periode besloot mijn vader zich in 1965 zelfstandig te vestigen als assurantietussenpersoon en werd in hetzelfde jaar door de Arrondissementsrechtbank te Arnhem beŽdigd als makelaar / taxateur in onroerende goederen

Per 1969 werd zijn assurantiestudie bekroond met 2 diploma's en werd hij door dezelfde Rechtbank beŽdigd als makelaar in assurantiŽn. In 1984 ben ik na de nodige omzwervingen in verschillende beroepen bij mijn vader op kantoor begonnen als jongste bediende op de verzekeringsafdeling. Doordat wij als kantoor een lange historie hebben hoorde ik in mijn beginjaren de mooiste verhalen over mijn grootvader en eigen vader. Eťn van de meest mooie verhalen wil ik u vertellen. Tijdens een bezoek aan een wat ouder echtpaar, die de verzekering van het woonhuis wilden verhogen, vertelden ze mij een interessant verhaal. Toen ze destijds besloten hadden om hun huidige huis te laten bouwen, gingen ze eerst op bezoek bij mijn opa, die bankdirecteur was van de Raiffeissenbank Doetinchem. Op de bank bracht mijn grootvader hen naar de kluis in de kelder om vervolgens daar 8.000,-- gulden in ontvangst te nemen als hypotheek. Vervolgens werd dit bedrag naar de aannemer gebracht, die het gewenste huis ging bouwen. Dit verhaal is me bijgebleven vanwege het contrast met de huidige gang van zaken. Echt mooie verhalen om dit over vroeger te horen. 

In 1987 behaalde ik mijn Assurantie-B en deed de nodige ervaringen op in de praktijk. In 1996 heb ik de assurantieportefeuille van mijn vader overgenomen en mijn broer Jan de makelaardij, wat toen nog ťťn bedrijf was. Mijn broer Jan is nu met de makelaardij verhuisd naar de Edisonstraat op industrie terrein "De Huet". Dit in verband met ruimtegebrek. Wij zitten met het assurantiekantoor nog steeds aan de Hazenlaan 1 te DOETINCHEM. Mijn vader kwam in de buurt van de pensioengerechtigde leeftijd. Mijn broer Jan Siebelink was inmiddels beŽdigd als makelaar o.g. Dus werd er een splitsing gemaakt tussen het assurantie- en makelaars gedeelte van het bedrijf. We groeiden qua ruimte zodanig uit ons kantoor, dat Jan medio 2002 besloot naar een ander pand te gaan, zodat beide bedrijven zich kunnen blijven ontplooien. 

Als bedrijf is altijd ons streven om onze klanten professioneel en naar hun tevredenheid van dienst te zijn. 

Bernard Siebelink
sitemap | disclaimer | voorwaarden | dienstenwijzer
Hazenlaan 1 - 7004 BL Doetinchem - Postbus 313 - 7000 AH Doetinchem

Bereken nu ONLINE uw premie, kijk snel en ontdek hoe voordelig u verzekerd kunt zijn
Wilt u teruggebeld worden?

    Door zich aan te sluiten en daar ook door de acceptatie-vereisten te komen, bewijst een kantoor kwaliteit te bezitten.